SHPËRNDAJE

Në të ardhmen, mbajtja e maskave në hapsira të hapura do të jetë e detyrueshme në territorin e tërë Serbisë në rrethana në të cilat nuk është e mundur të ruhet një distancë prej dy metrash, u vendos në Stafin e Krizave të sapo përfunduar, ka mësuar “presheva.com”.

Ky organ qeveritar ka marrë vendime që do t’i referohen tërë territorit të Serbisë, dhe jo, siç ka ndodhur javët e fundit, vetëm për qytetet individuale. Kjo vlen edhe për vendosjen e maskave në hapsira brenda, e cila ka qenë e vlefshme në disa qytete deri më tani. Pra, tani kjo masë po shtrihet në të gjithë territorin e Serbisë.

Të gjitha masat e miratuara sot do të hyjnë në fuqi nga e Premtja.

Tubimi me më shumë se 10 personave jashtë është gjithashtu e ndaluar
Në mbledhjen e përfunduar, u mor një vendim që të ndalonte mbledhjen e më shumë se 10 personave në hapësirë ​​të hapur.