SHPËRNDAJE

Flokët e thatë janë një element që ne gjithmonë përpiqemi të shmangim, mënyra më e mirë për ta arrirë këtë është që të rrini larg produkteve kimikate dhe të përdorni maskë natyrale.

Për përgatitjen e një maske të tillë mbrojtëse ju duhet; 2 mollë, 1 banane dhe 250 ml glicerinë për të hidratuar flokun.

Në fillim i përzejmë këto masa me njëra-tjetrën, më pas do e përhapim atë në të gjithë gjatësinë e flokëve. Maskën e lëmë që të veprojë për dhjetë minuta. Flokët i shpëlajmë me ujë të vakët, sepse uji i nxehtë i dëmton.

Kjo maskë me përbërje ftutash i ndihmon flokët e thatë të marrin vitaminat, të cilat ndihmojnë rrënjët të rigjenerohen, si dhe u japin shkëlqim dhe volum.