SHPËRNDAJE

Sot në orët e para të mëngjesit ka lind edhe foshnja e parë në maternitetin jashtëspitalor të Preshevës.

Në ora 5:20 të mëngjesit ka lind edhe foshnja e parë për këtë vit, vajzë me peshë 3 kg, nga fshati Miratoc.

Sipas kryeshefit të repartit gjinekologjik në Preshevë dr Driton Mustafa, foshnja dhe nëna janë me shëndet të mirë.

Materniteti jashtëspitalor në Preshevë funksionon nga viti 2015 tashmë me specialistë gjinekologjisë obstetrisë nga Presheva. /presheva.com/