SHPËRNDAJE

Rritja e nivelit të ujërave në liqenin e Fierzës në Kukës ka sjellë ndotjen e basenit më të madh ujor në Shqipëri, ku tonelata mbeturinash janë depozituar në sipërfaqen e liqenit.

Është e njëjta ndotje masive si në periudha të mëparshme, e shkaktuar nga mbeturinat që transportohen nga rrjedha e lumenjve nga Maqedonia dhe Kosova nëpërmjet lumit Drini i Zi dhe Drini i Bardhë.