SHPËRNDAJE

Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit kanë ndodhur gjithsejtë 41 aksidente trafiku prej të cilave 14 me person të lënduar, dhe 27 të tjera me dëme materiale.

Policia po ashtu ka njoftuar se brenda ditës së enjte janë shqiptuar 1 289 gjoba në trafik ndaj gjithë pjesëmarrësve që kanë thyer rregullat në komunikacion.