SHPËRNDAJE

Hapi i parë për parandalimin e COVID 19 është të qëndrojmë në shtëpitë tona duke shmangur kontaktet me njerëz, mirëpo mbrojtja e resurseve njerëzore më konkretisht mjekëve dhe teknikëve është edhe nevojë e domosdoshme, deklaron për portalin preshevacom kryetari i shtabit për situata të jashtëzakonshme, Shqiprim Arifi.

Arifi këto komente i bëri pas vizitës që u ka bërë mantelbardhëve në orët e pasmesnatës gjatë kujdestaris në Shtëpinë e Shëndetit./presheva.com/