SHPËRNDAJE

Kopshti zoologjik Shkup gjatë periudhës së ardhme nuk do të jetë e hapur për vizitorët për shkak të masave të ndërmarra për shkak të coronavirusit.

“Në interes të shëndetit publike dhe pas rekomandimeve nga Komisioni për Sëmundje Infektive dhe Ministria e Shëndetësisë, Kopshti Zoologjik i Shkupit nuk do të jetë e hapur për vizitorët gjatë periudhës së ardhshme, deri sa zgjasin masat për mbrojtje nga coronavirusit”, njoftojnë nga kopshti zoologjik.

Sipas njoftimit, vazhdimisht po bëhet dezinfektimeve i hapësirave ku janë kafshët e kopshtit zoologjik.