SHPËRNDAJE

Deri më tani është ditur se P15, do të jenë në versionin e shpejtë vetëm për pista si dhe për rrugë normale, ndërsa do të lëvizë me 800 kuajfuqi.

Entuziastët kanë mundësi të shohin disa pjesë të modelit të ri, ndërsa në tërësi mund ta shohin më 10 dhjetor.

Reporterët e kanë fotografuar disa herë gjatë testimeve në rrugë të hapur, teksa krejt çfarë dihet është se timoni në këtë McLaren, ndodhet në mes.

Gjatë prezantimit, pritet të bëhet e ditur edhe shpejtësia me të cilën lëvizë, fuqia që ka dhe çmimi me të cilin do të lansohet në treg.