SHPËRNDAJE

Qytetarët e Serbisë do të mund që nëpërmjet portalit “e-uprava” të porositin patent shoferat e ri përmes nga 1 korriku, të cilat do të dërgohen me postë në adresën e tyre të shtëpisë, tha drejtori i Zyrës së Qeverisë për IT dhe e-uprava Mihailo Jovanoviç, përcjell presheva.com.

Jovanoviç njoftoi se, në bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme, nëpërmjet portalit të e-uprava, do të ofrohet shërbimi i dërgesës së certifikates me të cilën dëshmohet a jeni të denuar apo jo./presheva.com/