SHPËRNDAJE

Me ftesë të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare, kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z. Ragmi Mustafa po qëndron për vizitë në Berlin të Gjermanisë, ku do të jenë pjesmarrës personalitete të rëndësishme të botës Shqiptare si dhe nga shtete tjera./presheva.com/