SHPËRNDAJE

Përdoruesit e internetit pa tela kanë shumë telashe me routerin dhe kualitetin e internetit, pasi shpesh pajisjet mund të mos punojnë si duhet apo routeri kryesor nuk shpërndan si duhet rrjetin në tërë hapësirën.

Mediat ndërkombëtare kanë shkruar për një metodë të thjeshtë që realizohet me gjëra shtëpiake, e që ua përmirëson menjëherë internetin Wi-Fi në shtëpi apo zyrë.

Krejt çfarë ju duhet është të keni fletë metalike (folie) dhe me të duhet të mbështillni një copë kartoni. Kartoni i mbështjellë me letër metalike vendoset rreth antenave të routerit në formë të mbështjelljes.

Nëse kjo mënyrë nuk funksionon, provoni t’i mbështillni antenat e routerit me folie pa karton fare dhe interneti do të funksionojë më mirë.

Kjo metodë do t’ua përmirësojë dukshëm internetin pa pasur aspak shpenzime dhe pa nevojë për mirëmbajtje./presheva.com/