SHPËRNDAJE

Me rastin e festës së Fitër Bajramit, Komuna e Preshevës ka shpërndarë 100 pako ushqimore për familjet në nevoj

Pas mbledhjes së mbajtur, Komisioni i Fondit për Qëllime Humanitare ka vendosur që 100 kërkesat e familjeve në nevoj tu pranohen për pako ushqimore.

Shpërndarja ka filluar sot dhe vazhdon deri të Hënën.