SHPËRNDAJE

Mediat serbe janë zhgënjer nga përfaqësuesja e tyre në futboll. Humbja 3-1 nga Danimarka në Beograd, e ka kthyer përfaqësuesen serbe në qendër të kritikave.

Portali Telegraf.rs në shkrimin me titull “Dhëshprim dhe turp i gjallë”, shkruan se nuk ishin vetlm tribunat e stadiumit bosh por i tillë ishte edhe futbolli i Serbisë në fushë.

“Përfundimisht nuk jemi për në Francë”, shkruan Telegraf.

Edhe Kurir e ka cilësuar si të turpshme humbjen e Serbisë në Beograd ndërsa lojën e futbliistëve serb e ka përshkruar si “katastrofalisht të dobët”.