SHPËRNDAJE

Presidenti i Fancës Emanuel Macron së bashku me bashkëshorten e tij janë mirëpritur nga presidenti amerikan Donald Trump dhe bashkëshortja e tij Melania.
Në këtë takim paraqitja e Melania Trump në mënyr shumë elegante ka magjepsur presidentin e Francës.
Ky takim ka qenë shumë i përzemërt dhe këtë e dëshmojnë fotot të publikuar nga mediat. [FOTO]