SHPËRNDAJE

MercedesGLE-01

Mercedes tani ka bërë një makinë për të konkuruar me makinat tjera si BMW X6, tani synim kanë tregun Kinez, ku Mercedes-Benz GLE 450AMG pritet te jetë konkurrenti kryesor.
GLE Coupe është në avantazh sa i përket disa valëve të rëndësishme të ndryshimit. Mercedes-Benz i rinovon emërtimet veçanërisht ato të modelit SUV-s (Xhip) dhe crossovers.

MercedesGLE-02

GLE Class ka një modeli diesel GLE 350d 4Matic me 258 kuaj fuqi, ndërsa GLE 400 4Matic, bi-turbo V-6, ka 333 kuaj fuqi. Për krahasim, GLE 450 AMG 4Matic prodhon 362 kuaj fuqi, transmeton Lajmi.net

Brendia në GLE do të merr një refresh modest, si dhe, në të do të gjeni të gjitha elementet për infotainment të njohura nga modelet e C, E dhe S-Class.

MercedesGLE-03

Opsionet e reja përfshijnë fibër karboni, ndërsa në qendër ka një shtëpi kontrollues COMAND dhe touchpad. Mercedes-Benz vëren se Coupe do të ketë hapësirë për pesë persona, me një hapsirë mbrapa që është më e gjerë në klasën e saj.

MercedesGLE-04