SHPËRNDAJE

MercedesTulla-01

Makina me tulla është dhe modeli më i veçantë e cila është ndërtuar nga një artist kinez. Kjo është një makinbë e cila nuk është e lëvizshme dhe që është e ndërtuar në formën e një Mercedes Benz i gjithi me tulla.

Dai Yun nga provinca kineze Xian dhe skulptor i Qendrës Publike të Artit “Shenzhen”, gjatë punimeve i qëndroi besnik të gjitha përmasave reale të modelit që po ndërtonte dhe i vetëdijshëm që ajo s’do të lëvizte asnjë edhe një centimetër prej andej.

“Automjeti” është vendosur për publikun në “Red Town Creative Park” në Shanghai.

MercedesTulla-02

MercedesTulla-03