SHPËRNDAJE

BrabusE400

Mercedes po punon për risinë më të fundit që do të sjellë në modelin Benz E400. Makina Benz E400 do të duket shkëlqyeshëm me motorin V6 Turbo benzinë nga 3,498 kubikë.
V6 ka 1400 rrotullime më minutë dhe përmes rrotave të pasme për 5,2 sekonda arrin shpejtësinë 100 km/h.
Modeli është i pajisur me morot me 333 kuaj fuqi lëvizja bëhet lehtë e zhurma nuk është aq e madhe, sipas prodhuesve mendohet se tashmë ky është një model më ekonomik se paraardhësit e tij.