SHPËRNDAJE

EClass-01

Mercedesi është duke punuar në gjeneratën e re të modelit
E-Class është modeli më i ri për të cilin po punon Mercedesi. Pritet që ky model të prezantohet në Panairin ndërkombëtar të makinave, cili do të mbahet në Amerikën Veriore.

EClass-02

Modeli do të ketë një motor të ri me katër-cilindra që pritet të ketë 180 kuaj fuqi. Kjo familje pritet të zgjerohet në katër-cilindra me benzinë dhe me motor gjashtë-cilindra me benzinë dhe naftë.

E-Class raportohet se do të adoptojë sistemin e ri hibrid prej 48-voltëve dhe gjeneratori i nisjes do të integrohet në transmisionin e makinës.