SHPËRNDAJE

I konsideruar si miku i shqiptarëve, ish-presidenti i Kroacisë, Mesiq ka folur për një ngjarje që kishte ndodhur në një takim me presidentët e vendeve të Evropës, ku aty ishte edhe një president vendi i të cilit nuk e ka njohur Kosovën.

Duke marrë parasysh që këtu me ne është presidenti Fatmir Sjediu, do t’ju them edhe një ngjarje tjetër:

“Zhvillohej një koferencë ndërkombëtare isha unë aty së bashku me presidentin Sejdiu. Aty ishte dhe një president i një shteti Evropian i cili nuk e ka njohur Kosovën, dhe ne kur shkuma në drekë nga një objekt në tjetërin, ai president u largua dhe për pak ra në kanal presidenti Sejdiu e kapi nga krahu. I thash: lëshoje të bie sepse nuk e ka njohur Kosovën”, rrëfen Mesiq duke qeshur.