SHPËRNDAJE

Leo Messi këtë vit do të shenoj histori në klubin katalanas. Ai do të bëhet shumë shpejt golshenuesi më i mirë në historinë e klubit.

Messi luan në ekipin e parë që nga viti 2003.

Gjatë kësaj kohe ai ka luajtur 452 ndeshje dhe ka shenuar 368 gola.

Momentalisht rekordmeni i klubit është Paulinho Alcantarë ka shenuar vetëm një gol më shumë se Messi, 369 gola në 357 ndeshje.