SHPËRNDAJE

Leo Messi do të nënshkruar kontratën e re me Barcelonën duke përfunduar tregimin rreth mundësisë së largimit të tij nga Camp Nou. Messi dhe Barcelona kanë arritur marrëveshjen, ka mbetur të rishikohet vetëm se a do të nënshkruhet deri më 2018 apo edhe një vit më vonë. Messi do të bëhet lojtari më i paguar në botë.

Pika më problematike ka qenë pika rreth bonuseve që Messi do ti marrë, por pas bisedimeve të gjata, kjo marrëveshje është arritur.

Pritet që babai i Messit të vij nga Argjentina ku dhe do të zyrtarizohet marrëveshja. Barcelona ka lajmëruar se Messi do të jetë lojtari më i paguar në botë.

Ende nuk dihet se Messi do të nënshkruaj deri 2018 apo 2019, ku Messi do ti ketë 30 gjegjësisht 31 vjet…