SHPËRNDAJE

Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo raportohet se do të marrin pagën e tyre më të ulët se zakonisht shkaku i pandemisë së koronavirusit.

Barcelona ka konfirmuar se do t’i ulë pagat e futbollistëve për 70% gjë e cila do të ndikoj që paga vjetore e Messit nga 90 milionë të bie në 27 milionë dollarë, transmeton IndeksOnline.

Humbje do të pësoj edhe Ronaldo ku parashihet që t’i humbas së paku 20 milionë dollarë në pagë.

Mirëpo edhe nëse futbollistët do të marrin paga më të vogla sipas parashikimeve ata do të mbesin prap futbollistët më të paguar në botë.