SHPËRNDAJE

Lionel Messi i është bashkuar nismës për të ndihmuar në luftën për koronavirusin.

Ylli i Barcelonës ka dhuruar 1 milionë euro për spitalin “Clinic” për të ndihmuar mjekët në këtë kohë të vështirë.

“Leo Messi bën një donacion për të luftuar Covid19 në “Clinic”. Faleminderit shumë Leo për angazhimin dhe mbështetjen tuaj”, thuhet në faqen zyrtare të Tëitter në Spitalin Clinic.

Më parë është njoftuar se edhe Cristiano Ronaldo ka ndihmuar në këtë kauzë.