SHPËRNDAJE

Gazeta spanjolle “Sport” shkruan se drejtuesit e Barcelonës kanë pregaditur një dhuratë për vitin e ri për Leo messin, i cili është kthyer nga vendlindja në Spanjë.
Messi momentalisht fiton 16 milionë euro për sezonë dhe Barcelona dëshiron ti ofroj edhe 5 milionë shtesë për tu barazuar me aq sa merr edhe Ronaldo tek Real Madridi.

Informacionin e ka konfirmuar edhe Eurosport në Twitter.