SHPËRNDAJE

Edhe pse dukej se situata në Barcelonë do të qetësohet, posaçërisht pas fitores ndaj Elche, Messi dëshiron të vazhdoj “rrugën” e vet..

Vonesa e tij me siguri se nuk do të kishte vëmendje të madhe, po të mos kishte tensione në klubin katalanas.

Messi

Messi është vonuar disa minuta në stërvitje, dhe me hapa të lehtë ka filluar stërvitjet me buzëqeshje.

Nuk iu është afruar trajnerit që ti kërkoj falje, por vetëm ka filluar stërvitjet, deri sa Enrique e ka shikuar, Messi ka bërë shaka me bashkëlojtarët e tij.

A do të ketë kjo pasoja? A do të ketë guxim Enrique që Messin ta lë në stol?

https://www.youtube.com/watch?v=D2ixmzR2FBU