SHPËRNDAJE

Konferenca e zhvilluese të Microsoft 2020, e planifikuar të mbahej në Seattle në mesin e majit, do të jetë ngjarja e vetme virtuale për shkak të koronavirusit.

Microsoft ka njoftuar për anulim e saj, ndërsa ngjarja “Build” do të vazhdojë të mbahet në mënyrë virtuale.

Në deklaratën e tyre thanë se siguria e komunitetit tonë është një përparësi kryesore.

Lajmi për anulimin e ngjarjes nuk është befasues, duke marrë parasysh që Microsoft në fillim të këtij muaji ka marrë vendim që punëtorët më bazë ne Seattle dhe Bay Area të punojnë nga shtëpia deri më datë 25 mars, pasi që dy punonjës të tyre janë diagnostifikuar me Covid-19.