SHPËRNDAJE

Mikset dhe preamp per studio dhe d.j”…mikseta eshte gati si e re. E perdorur vetem ne studio (skenda records) dhe cmimi shum i volitshem…per te dyja bashk 230eu…mikset me kualitet dhe me profesionale e mundshme per cmimin qe ka, nuk ekziston

Info: 063 682 713