SHPËRNDAJE

Ministri i Punëve të Brendshme, Nebojsha Stefanoviq, pas dështimit të Kosovës për t’u anëtarësuar në INTERPOL, ka publikuar një fotografi në rrjetin social Twitter.
Nga Asambleja e Përgjithshme e INTERPOL-it, ku është i pranishëm ministri i Brendshëm serb, ai ka publikuar një fotografi dhe ka shkruar një mbishkrim në të “Pobega” – “FITORE”.