SHPËRNDAJE

Rasim Ljajic, Zëvendëskryeministër dhe Ministër i Tregtisë dhe Telekomunikacionit në Qeverinë e Serbisë ka thënë se gjatë dy ditëve të vizitës së Presidentit turk në Serbisë shumëcka ka ndryshuar në raportet në mes dy vendeve.

Ai madje ka thënë se përparësia e këtyre dy vendeve është afërsia gjeografike dhe ngjashmëria kulturore që e kanë.

“Unë e përcjell apo kam punuar për avancimin e marrëdhënieve ekonomike të dy vendeve dhe nuk ka qenë lehtë, Serbia ishte tema kryesore në mediat turke këto dy ditë dhe është e rëndësishëm që po ndryshon fotografia e Serbisë në Turqi. Vizita e Presidentit turk me biznesmenët turq është e rëndësishme për shkak të tërheqjes së investimeve dhe turistëve turq të cilët për herë të parë janë shënuar si turistët me numrin më të madh në Serbi

/presheva.com