SHPËRNDAJE

Ministri serb i energjisë, Aleksandër Antiç ka qenë në ekipin e rrjetit elektrik të Serbisë në Majdanpek, ku më në fund energjia për zonën ka ardhur.

Gjatë kohës që ministri ka qenë duke folur për mediat lidhur me vizitën e tij, një akull është shkëputur dhe ka rënë mbi Antiçin.

Për fat të mirë, ministri ka patur të veshur një helmetë mbrojtëse dhe nuk ka pësuar asnjë dëmtim.

https://www.youtube.com/watch?v=a4rja9zZQnU