SHPËRNDAJE

Ministri për punë, punësim dhe cështje sociale Aleksandar Vulin ditën e hënë me 10 nëntor do të vizitojë familjen 8 antarëshe Destani nga Presheva, e cila është në sistemin e mbrojtjes sociale dhe do ti dhuroj donacion.

Gjatë vizitës së tij, ministri Vulin do të takohen me kryeshefin e rrethit të Pcinjës Budimir Mihajloviq, kryetarin e komunës së Preshevës Ragmi Mustafa, njofton minsitria për punë, transmeton presheva.com.

Gjithastu, Vulin do të takohet me drejtorin e qendrës sociale në Preshevë Nazmi Jashari, drejtorin e filialës së NSZ në Vranjë dhe zyrtarë të tjerë, thuhet në njoftim. /presheva.com/