SHPËRNDAJE

Këshilltarët shqiptar të tre Kuvendeve komunale sot në Bujanoc kanë miratuar deklaratën e përbashkët me të cilën kërkohet përfaqësimi i shqiptarëve të Luginës në dialogun e Brukselit ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës.

Nga 68 këshilltarë shqiptar gjithsejt nga Kuvendi komunal i Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës morën pjesë 50 këshilltarë.(presheva.com)