SHPËRNDAJE

Eshtë mbajtur seanca e VII e rregulltë e Kuvendit komunal të Preshevës e mbajtur me datë 01 dhjetor, ditë e enjte.

Në këtë seancë ishin të parapara me 18 pika të rendit të ditës të cilat me shumicë votash u miratuan.

seanca7-2016

Në këtë seancë vlen të përmendet përveç diskutimeve të rendit të ditës ndërmjet pozitës dhe opozitës, nuk ka marrë pjesë një numër i këshiltarëve opozitarë nga radhët e Partisë Demokratika Shqiptare, së bashku me kryetarin e Partisë./presheva.com/

kuvendi