SHPËRNDAJE

Deputeti i Bujanocit, Nenad Mitrovic theksoi për mediat serbe se ai nuk është i befasuar nga performanca e paralajmëruar e shqiptarëve, të cilët e përdorin atë çdo 28 nëntor për të filluar një ide politike.

“Kjo është një tjetër seri provokimesh politike që synojnë të shkaktojnë paqëndrueshmëri në komunat në jug të Serbisë. Çdo vit, gjithnjë e më pak njerëz marrin pjesë në këto mbledhje. Mijëra shqiptarë ishin në rrugë në 2004, dhe tani ky numër është shumë më i vogël dhe shënimi është zvogëluar në shtëpitë kulturore”, u shpreh ai.