SHPËRNDAJE

Klinton-01

Fotomodeli dhe prezantuesi, Klinton Zeqiraj, është mjaft aktiv në rrjetet sociale me publikime të fotove të tij, profesionale më së shumti.

Fotot e setit të fundit, të publikuara vetëm dy ditë më parë, të realizuara në kryeqytet, në aparatin e fotografit Renuar Locaj, kanë qenë një realizim perfekt.

Casuall, trend dhe modern në të njëjtën kohë, Klintoni ka sjellë foto shumë të bukura.

Këto foto janë publikuar në Facebook dhe Instagram dhe duket se janë pëlqyer shumë, sepse nuk ndalen së pëlqyeri nga ndjekësit dhe fansat e Klintonit, modelit tashmë një moderator televiziv mjaft i suksesshëm.

Klinton-02