SHPËRNDAJE

Të nderuar/a ,ftoheni që të merrni pjesë në promovimin e Monografisë “Bekim Fehmiu – Odiesu i Kosovës” me autor Fahri Musliu (gazetar). Promovimi mbahet të hënën me 21 Nëntor nga ora 13:00 në sallën e vogël të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc.
Ky eveniment kulturor organizohet në kuadër të ,,Javës së Nëntorit ” të mbështetura nga KNSH ,Komuna e Bujanocit dhe Shtëpia e Kulturës –Bujanoc.

Panelistët :

1. Fahri Musli ( autor i librit ,gazetar)
2. Arbër Sadiku (Arkitekt )
3. Sevdail Hyseni (Profesor i gj.dhe letërsisë shqipe)
4. Belgzim Kamberi (Publicist )