SHPËRNDAJE

Siç është e ditur që nga themelimi i vet N. P. Moravica ka pasur vetëm një lloj fature të cilën nuk e ka ndryshuar asnjëherë me vite.

“Ne kemi ndryshuar faturën dhe nga ky muaj konsumatorët do ta pranojnë faturën e re e cila për herë të parë do te jetë edhe në gjuhën shqipe. Tani qytetarët në mënyra më të qartë do të lexojnë faturën për të cilat edhe paguajnë shërbimet tona” ka thënë drejtori i ndërrmarrjes “Moravica”./presheva.com/