SHPËRNDAJE

Ani pse të lindura e të rritura në Belgjikë, në zhanrin e muzikës popullore, ato e ndezin atmosferën, shkruan Kosovarja.

Dyshja e flasin gjuhën shumë rrjedhshëm edhe pse lindur dhe rritur jashtë atdheut, e për këtë të gjitha meritat i kanë prindi i tyre Safet Murtezi nga Presheva.

Me që festat e fundvitit po afrohen, edhe motrat në fjalë kanë sjellë projektin e radhës, një potpuri e cila për të gjithë adhuruesit e këtij zhanri, ia vlen të dëgjohet.

E për këtë e vërteton linku më poshtë: