SHPËRNDAJE

Në gjysmën e dytë të ndeshjes, Moyes kishte vendosur që Kagawan ta zëvendësoj me Januzaj, çka edhe ka dhënë rezultat.

“Januzaj ka meritat më të mëdha, por edhe tërë ekipi ka luajtur mirë”

“Të gjithë kundërshtarët tonë mund të shohin çfarë diamanti kemi. Para Adnanit është një ardhmëri e madhe, vetëm qielli është kufiri për të, dhe jam shumë i lumtur që ai është në ekipin tonë” ka thënë trajneri i djajve të kuq.