SHPËRNDAJE

A keni kaluar ndonjëherë në një situatë të tillë ku e kaloni gjithë ditën duke ëndërruar gjithë ditën për t’u kthyer në shtëpi, por sapo të ndodhë kjo duke shkuar në shtëpi nuk keni më gjumë.

Stresi i vazhdueshëm ndikon te shumë njerëz që të vuajnë nga çrregullimet e gjumit në baza ditore.

Pra mos e humbni shpresën për këtë çështje pasi ekzistojnë disa këshilla që duhet t’i ndiqni që ju ndihmojnë që të mposhtni pagjumësinë dhe gjithashtu ju ndihmon që të zgjoheni sa më mirë në mëngjes.

Sigurohuni që keni bërë një gjumë të mirë pasi jeni zgjuar

Mos pini shumë kafe

Pini diçka të nxehtë para se të flini

Mos flini me kafshët tuaja

Rregulloni temperaturën e dhomës

/presheva.com/