26.1 C
Presevo, Serbia
22.10.2019
Ballina Muharrem Salihu: Medvegja duhet të jetë prioritet për institucionet e Kosovës dhe Shqipërisë /video/ 69494769_10216225183405690_2026399710947835904_n

69494769_10216225183405690_2026399710947835904_n