7.2 C
Presevo, Serbia
05.04.2020
Ballina Muharrem Salihu: Medvegja duhet të jetë prioritet për institucionet e Kosovës dhe Shqipërisë /video/ 69536637_10216225175205485_5906324689134813184_n

69536637_10216225175205485_5906324689134813184_n