1.4 C
Presevo, Serbia
27.02.2020
Ballina Muharrem Salihu: Medvegja duhet të jetë prioritet për institucionet e Kosovës dhe Shqipërisë /video/ 69772445_10216225172565419_8036132300443877376_n

69772445_10216225172565419_8036132300443877376_n