-2.1 C
Presevo, Serbia
18.01.2020
Ballina Muharrem Salihu: Medvegja duhet të jetë prioritet për institucionet e Kosovës dhe Shqipërisë /video/ 69839518_10216225171605395_5842857897272279040_n

69839518_10216225171605395_5842857897272279040_n