24.8 C
Presevo, Serbia
08.07.2020
Ballina Muharrem Salihu: Medvegja duhet të jetë prioritet për institucionet e Kosovës dhe Shqipërisë /video/ 69884719_10216225170605370_7025268759002611712_n

69884719_10216225170605370_7025268759002611712_n