-2.1 C
Presevo, Serbia
18.01.2020
Ballina Muharrem Salihu: Medvegja duhet të jetë prioritet për institucionet e Kosovës dhe Shqipërisë /video/ 69934818_10216225171005380_6576726104302682112_n

69934818_10216225171005380_6576726104302682112_n