26.1 C
Presevo, Serbia
22.10.2019
Ballina Muharrem Salihu: Medvegja duhet të jetë prioritet për institucionet e Kosovës dhe Shqipërisë /video/ 70422050_10216225173365439_747492646452199424_n

70422050_10216225173365439_747492646452199424_n