SHPËRNDAJE

Musliu-faksimil

Unë jam i vetmi politikan nga Serbia që më është ndaluar hyrja në tokën Amerikabe, çka rezulton se jam më i padëshirueshmi në të gjithë botën, por cilat janë arsyet për një vendim të tillë unë ende nuk e kam të qartë, ka thënë kryetari i KNSH dhe kuvendit të Bujanocit Jonuz Musliu, transmeton presheva.com.

Përndryshe, lajmi për këtë u shoqërua edhe me një shpjegim se “lista e zezë”, tek cila është gjetur Jonuz Musliu, dokument të personave të padëshiruar, për të cilat administrata amerikane beson se mbështesin dhunën dhe terrorizmin.

Lexo në presheva.com: Cili politikan është në listën e zezë të Amerikës?/presheva.com/