SHPËRNDAJE

Volkswagen është një nga markat më të njohura në botë dhe ka fansa nga e tërë bota.

Po ashtu këto makina cilësohen si më cilësoret dhe komodet e të cilat edhe vlerësohen për qëndrushmërinë e tyre ndër vite.

Për t’i ‘nderuar’ këto makina është krijuar edhe një muze në të cilin gjenden llojë të ndryshme të kësaj marke e të cilat edhe pse kanë kohë që janë krijuar ato duke të reja.