SHPËRNDAJE

Ky është muzeu më i çuditshë në botë nëse të gjithë muzetë e tjerë nuk lejojnë selfiet me shkop muzeu i Filipineve ka të kundërtën.

“Art në ishull”, siç është quajtur ky muze, është vendosur në një ish-stacion të autobusëve në Manila, në kryeqytetin e Filipineve, i cili ndryshe konsiderohet edhe si “kryeqyteti” i fotove “selfie”, ndërsa për këtë arsye qeveria manilase vendosi që të përfitoj nga ky potencial për qëllime artistike.

Muzeu është i njohur për modifikime dhe fton vizitorët që praktikisht të jenë pjesë e imazheve.